Sioux City

Vadnyugati szórakoztató park

A Sioux City még mindig párbajoznak a napsütésben. A cowboyok az utcán terelik a jószágot, a banditák pedig dinamittal rabolnak bankot. A Kocsmában egy asztalnál ülhetünk a seriffel, a Bankban lőporszag van és az Állatkertben tarantulák, csörgőkígyók és egy érdekes lousiana-i albínó kajmán mászkál. A Sioux City nem akármilyen hely: Vadnyugati témájú szórakoztató park San Bartolomé de Tirajanában, melyet a gyermekek képzeletvilágának gazdagítására terveztek.

Indián és cowboy látványosság San Bartolomé de Tirajanában

1971-ben forgatási helyszínként építették fel Gran Canaria szigetén, jelenleg pedig számos látványosságot és felejthetetlen élményt nyújt az egész családnak. A legkisebbeket a cowboyok korába kalauzolják, lovagolhatnak, patkókkal játszhatnak vagy akár az ágyat is kipróbálhatják a börtönben. De vigyázzon az erős sivatagi nappal! A jó cowboyok mindig friss vízzel pótolják a folyadékot és napkrémmel védik bőrüket.

Catering
Parking
Shows
Localidad
San Bartolomé de Tirajana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045