Pueblo Canario

Las Palmas de Gran Canaria hagyományai, népművészete és kézművessége

A Kanári-szigetek hagyományos építészete által inspirált Pueblo Canario Las Palmas központjában található, Gran Canaria északkeleti részén. Körülötte a Doramas park szökőkútjai és kertjei találhatók. A közepén van egy tér, ahol heti több alkalommal élvezhetjük a helyi folklór-előadásokat. Az épületeiben többféle kézműves bolt is található, de a fogadóiban mindenféle kanári-szigeteki étel megkóstolható.

A Néstor de la Torre személyének szentelt múzeum

A Pueblo Canario installációi között található a Museo Néstor, mely főként a kanári-szigeteki művész, Néstor de la Torre munkásságát mutatja be, aki a város egyik nevezetes alkotója volt. A Pueblo Canario kiváló választás, ha a sziget hagyományait szeretné megismerni, a tipikus zenék, kézművesség és konyhaművészet megismerésével. Mindezt úgy, hogy el sem kell hagynia Las Palmas városát.

Catering
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
2
9
14
262
262
10045