LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Oasis Park Fuerteventura

Hüllő bemutató La Lajitában
Az Oasis Park Fuerteventura büszkélkedhet az egyetlen olyan interaktív bemutatóval a Kanári-szigeteken, amelyben kígyók és hüllők szerepelnek. Ebben a showban a közönség több tagja megsimogathatja a hüllőket és kétéltűeket. Azonban nem ez az egyetlen „show” a parkban: van egy nagyon aranyos papagáj bemutató, egyéb ragadóz madarakat bemutató látványosság és a egy szórakoztató oroszlánfóka bemutató is. Egy különleges élmény, amely során rágcsálnivalókat vehetünk, hogy etessük az állatokat és nagyszerű napot tölthetünk La Lajitában, Fuerteventura déli részén.
Fuerteventura egyetlen állatkertje
Azon túl, hogy ez az egyetlen állat- és növénykert a szigeten, az Oasis Park Fuerteventura az egyetlen olyan állatkert a Kanári-szigeteken, ahol vízilovakat és afrikai elefántokat láthatunk. És azon kevesek egyike, ahol találkozhatunk az oroszlánmajmokkal! Egészen közelről nézhetjük meg a vadállatokat egy különleges tevegelés során, amely egy hegy tetejéről indul egészen a park belsejéig. Javasoljuk viszont, hogy már érkezéskor vásárolja meg a Camel Safari jegyeket, mert gyorsan elfogynak.
Catering
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
La Lajita
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
4
9
14 54805
262
262
10045