LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Casa Santa María

Kézműves tárgyak és elkészítésük
A Casa Santa María egy látványos XVII. századi vidéki ház Betancuria területén, Fuerteventura központjában. Csodaszép kertjeiben nyugodt sétára van lehetőség, a házban pedig első kézből ismerheti meg a fuerteventurai kézműves termékek elkészítését, melyek a Casa Santa Maríában készülnek. Másfelől, a régi mezőgazdasági szerszámokból álló kiállítása egészen a pár évtizeddel korábbi időkig bemutatja, hogy milyen volt a vidéki élet a szigeten.
Fuerteventura egyik legszebb étterme
A 3D-s kivetítők és a Multivisión de Casa Santa María segítségével a szokványostól eltérő módon ismerheti meg Fuerteventura növény- és állatvilágát, valamint a Parque Natural de Betancuria termeit. A szuvenírboltban minden korosztály megtalálja a szívének kedves emléktárgyakat. A látogatás végén mindenképpen látogasson el a romantikus és falusias Casa Santa María étterembe, mely a sziget egyik legszebb étterme. A csőben sült kecskegida receptjének egyszerűen nincs párja.
Catering
Parking
Localidad
Betancuria
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
4
9
14 54805
262
262
10045