Senderos de Abona rusztikus szálloda

Rusztikus ház a Granadilla de Abona óvárosban

Az épület háta mögött lévő Granadilla templom harangjai adják a ritmust a Senderos de Abona szállodában. Ez az élénksárga színű szálloda, muskátlival díszített ablakaival a település óvárosának igazi dísze. Egyszerre hagyományos és fényűző, a terasz és az udvar között sok kis zugot rejt, amelyek ideálisak a sütkérezéshez. Itt nincs helye a kapkodásnak, ez a pihenés, a finom falatozások és a kiadós séták helye.

Speciális szobák és az El Terrero étterem

Bár elsőre a szálloda legfőbb érdekességei a narancsfák, a citromfák, az avokádófák, a forrás és az úszómedence, a Senderos de Abona szobái szintén igazi kis ékszerdobozok. Különlegességüket a felújított antik bútorok adják. Ebből következik, hogy a 17 szoba eltérő stílusú. Ha pedig egy kirándulást követően fejedelmi lakomára vágyunk, akkor azt kő- és faoszlopok virágokkal kiegészített gyűrűjében tehetjük meg. Az El Terrero étteremben természetes gyümölcsleveket, népszerű kanári-szigeteki fogásokat, helyi borokat és pompás süteményeket kínálnak a vendégek számára.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045