Hotel Finca La Hacienda

Néhány nap a Tierra del Trigo egyik házában

A banánfák között barangolva feltűnik egy krétafehérre meszelt udvarház, amely kisebb lakásokra van felosztva. Nyeregtetős, rusztikus kőlépcsős kialakításának és a parkosításnak köszönhetően illeszkedik a tájba. A Finca La Hacienda vendége már érkezéskor szívélyes fogadtatásban részesül, illetve információkat kap a legérdekesebb látnivalókra vonatkozóan is, mivel ez a rusztikus szálloda Tenerife északnyugati részén, Isla Baja egyik takaros falucskájában található.

Los Silos udvarháza falusi szállodává alakítva

A hegyektől és a tengertől egyenlő távolságra fekszik. Los Silos egyik régi háza a természet ölelésében található, ahol lehetőség van az elvonulásra, (előzetes kérés alapján) sütögetésre, illetve adott esetben a Canelo nevű lóval, a juhokkal és a macskákkal való barátkozásra is. Nem is annyira szobák ezek, inkább teljes értékű vidéki házacskák egy igazán falusias környezetben, ahol kérésre olyan ízletes fogásokat szolgálnak fel, mint a potaje de coles leves vagy a carne de fiesta névre hallgató húsos étel. Az étkezések között fák és vízesések között sétálgathatunk.

Restaurant
WiFi
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
  • Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045