Hotel El Nogal Boutique & Spa

XVIII. századi nemesi kúria Tenerife déli részén, amelyet rusztikus szállodává alakítottak át

Már első ránézésre is valami csodálatos. A Hotel El Nogal Boutique & Spa a luxus mintaképe, amelynek története hosszú múltra tekint vissza. Tenerife szigetének déli részén, hegyek között található ez a XVIII. századi családi kúria, amelyből később meglepően takaros rusztikus szálloda lett. A látogatót egy kertekkel körbevett központi belső udvar fogadja, amely kivételesen szép természetes környezetben fekszik. Spanyolország legmagasabban fekvő településéről, Vilaflorról van szó, amely rengeteg látnivalóval szolgál a természet szerelmesei számára.

Pihenés és kikapcsolódás El Nogal wellnessfürdőjében

A belső tér látványa sem okoz csalódást. A kőoszlopos fogadóterem berendezésében a márványé a főszerep. A 42 szoba hasonlóan ízlésesen berendezett. Melegséget árasztanak, és minden megtalálható bennük, ami a kényelemhez szükséges. A reggelit általában egy különleges, régiségekkel berendezett rusztikus teremben, vagy jó idő esetén a teraszon szolgálják fel. Ezt követi a séta a mesés ösvényen vagy egy szieszta a wellness pezsgőfürdőjében, amely igazán csábító program.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045