Hotel Costa Salada

Elbűvölő falusi épület La Laguna partvidékén

Pihentető környezet, amelyből csak úgy árad a nyugalom, illetve fantasztikus kilátás nyílik a hullámzó tengerre. A Tenerife északkeleti részén található Costa Salada rusztikus szálloda az a parti ház, amelyre mindenki vágyik, és ahol a feszültséget tökéletesen oldja a banánfaültetvények között tett séta vagy egy szieszta az úszómedencében. Barnás, kőből épült verandával és zöldre festett erkélyekkel díszített homlokzata pontosan a tenger felé néz, és szinte egybeolvad a Tejina partvidékével. Nyugodt kis menedékhely ez, ahol elvonulhatunk a világ elől.

Sós vizű medence étkezővel és napsütötte terasszal

Az idevezető út igen egyszerű: A vaskapun belépve a hatalmas banánfaültetvény ötlik a szemünkbe. Ezt követően el kell menni a recepció mellett, míg rá nem akadunk erre a 12 szobás szállodára, amely sós vizes medencéje, muskátlijai és az Atlanti-óceán felé néző étkezője révén különleges nyugalommal ajándékoz meg minket. Ez a frissítő sarok a napsütötte terasz közelében található, amely ideális egy jó ebédhez, vagy olvasáshoz, és kellő távolságban van a chill-out zónától, amely csak nyáron nyit ki.

Restaurant
Room service
Pool
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045