Hotel Bentor

Szálloda a Los Realejos történelmi óvárosban

A XVIII. századi La Concepción templomot magunk mögött hagyva, jobb kéz felé tartva egy hagyományos, 1800-as építésű nemesi ház tűnik fel. Vastag falai, amelyekről helyi tájakat ábrázoló képek függenek, már sejtetik, hogy mi vár ránk odabent: egy csodaszép belső udvar, néhány szoba, amelyek régies hangulata a gondos felújítást követően is megmaradt, illetve a nyugodt fényár, mivel annak ellenére, hogy Tenerife északi részén, a Los Realejos óváros közepén fekszik, a Bentor szálloda különösen nyugodt hely.

Terasz úszómedencével és kilátással a Godínez szurdokvölgyére

Minden ott van, ahol lennie kell. A fogadóteremből az udvarra vezet az út, ahol egy modern bútorokkal, kövekkel és páfrányokkal berendezett kis terem található, ahol a túlzottan napsütéses napok kivételével minden étkezést felszolgálnak (érdemes kipróbálni a rántottát és a grillezett sajtot). Néhány falépcső vezet a jó megvilágítású üvegablakos folyosóra, ahonnan a régi, de tágas, döntött tetős szobák is nyílnak. A modern szobák a külső részen, az úszómedence közelében és a terasz alatt találhatóak, és a Godínez szurdokvölgye felé néznek.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045