Fonda Central rusztikus szálloda

Egyedülálló szálloda Adeje faluban

Akik egy egyszerű, nyugodalmas és rusztikus stílusú szállodát keresnek és szeretnék megismerni a Tenerife déli részén fekvő Adeje települést, azok a legjobb helyen járnak: ez pontosan a Hotel Fonda Central. Ebben a XVIII. századi felújított házban a sokszínű falak és a terméskő harmonikusan megfér a nagymama karosszéke, a kovácsoltvas ágytámlák és a régi varrógépek mellett. Az eredmény: egy olyan, barátságos és vidékies hangulatú elegy, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Tolmácsszolgálat és kávézó

Adeje falu szívében szállhat meg, a bárokkal teli Calle Grandén, mely a mudéjar stílusú csarnokkal épült Santa Úrsula plébániatemplom mellett található. A történelmi emlékekben gazdag helyen fekvő Fonda Central teraszokkal, kávézókkal is rendelkezik, de szükség esetére tolmácsszolgálat is működik itt. A házigazda ezenkívül időről időre finom ételekkel is fogadja a kedves vendégeket Caleta de Adeje strandon, ahol kristálytiszta a víz és nagyon finomak a halételek.

Restaurant
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
  • Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045