Finca La Raya

Güímar település nyugodt szállodája

Nincs tévé. Rádió szintúgy nincs. Finca La Raya közelében csak egyféle hangot lehet hallani: az énekesmadarak és a hatalmas avokádófa melletti tóban tanyázó békák énekét. Tenerife délkeleti részén található ez a csodálatos kis szálloda, amely Güímar településen, a La Hoya negyed felől megközelíthető. Egzotikus gyümölcsfák (rózsaalma, pitanga) között bújik meg, amely fákról egyébként a szobáit is elnevezték.

Drago lakosztály erkéllyel, földteraszokkal és hegyekkel

A mustársárga homlokzatú ház lépcsői az étkező melletti verandára vezetnek, ahol házi süteményeket és lekvárokat szolgálnak fel reggeli gyanánt (a sütőtökös és narancsos különösen finom), illetve gondosan elkészített vacsorákkal is kényeztetnek. Az anglikán kápolna maradványai, a festett vakablakok vagy a gyerekpuffok különösen szórakoztatóak. Különösen elbűvölő a Drago lakosztály, amely a szurdokvölgyben gyökeret vert ősöreg sárkányfa felé néz, és ahonnan a földteraszokra és hegyekre nyíló teraszra jutunk. Abszolút szépség és békesség.

Parking
Room service
WiFi
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045