El Patio szálloda

Csodálatos falusi kúria banánfák gyűrűjében

Tenerife szigetének északnyugati részén található az El Patio kúria, amely minden képzeletet felülmúló szálláshelyet nyújt, különleges környezetben. Ezt az ötszáz éves családi kúriát nagy kiterjedésű banánültetvény öleli körbe, ahol rengeteg ösvény áll rendelkezésre a barangoláshoz és a feltöltődéshez. Tökéletes célállomás az elvonuláshoz és a kikapcsolódáshoz. Autóval innen csupán öt perc Garachico település, egy elbűvölő zegzugokkal teli kis tengerparti falucska.

Szálloda Garachicóban, nagyméretű központi kerttel és pálmafákkal

A hely igazi lelke a központi udvar, amelyet a szálloda főépülete ölel körbe, hivalkodástól mentesen berendezett, de jó kilátással bíró szobáival. A magas pálmafák és a százéves sárkányfák árnyékot adnak és megnyugtatnak. De mással is el lehet itt tölteni a napot: sétával a banánfák alatt, csobbanással a medencében . A közelben van egy öböl, ahol csobbanhat egyet. Az sem gond, hogy vacsorafelszolgálás nincs, mivel a közelben sok kiváló étterem található.

Parking
Restaurant
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
  • Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045