El Navío

Szálláshely egy banánültetvény ölelésében

A hotel egy mező közepéről tekint a tenger felé. A következőképpen bukkanhatunk rá: Tenerife déli részén van egy Alcalá nevű part menti kis falucska, amely másodrendű utakon érhető el. Innen jobbra kell fordulni, ahogy azt a táblák is mutatják. Hajózásra utaló neve ellenére az El Navío rusztikus szállodát banánültetvények ölelik körbe. A levegő tiszta, álomba illő, csendes és békés kis zegzugok mindenhol, ahol a csöndet csak a kecskék mekegése vagy a tyúkok kotkodácsolása töri meg.

Szobák kilátással La Gomerára

A terméskőből épült házakban található 11 szoba mindegyike kiváló természetes megvilágítással bír, ezenkívül mindhez tartozik egy erkély is, ahol La Gomera tájképe tárul elénk napozás közben. Az udvarokon cserepes virágok között sétálgathatunk, bőséges reggelit fogyaszthatunk el a teraszon, de a strandra vezető ösvényen is sétálhatunk egy nagyot. Itt minden természetes, mint ahogy az is, hogy érkezéskor a vendéget mindig friss banán várja a bejáratnál. Igazán kedves gesztus.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Guía De Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
  • Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045