Cuatro Esquinas

Emblematikus szálláshely Tenerife déli részén

Kőburkolatos falaival, a bejárati boltívet díszítő pompás bougainvilleákkal, égszínkék ajtóival és ablakaival, hívogató nádszékeivel egyszerűen ellenállhatatlan. Ez a Tenerife déli részén található Hotel Cuatro Esquinas udvara. San Miguel de Abona óvárosában található ez a kétszáz éves nemesi ház, amelyen végigsétálva valódi időutazásban vehet részt.

Takaros belső udvar terasszal San Miguel de Abonában

Bár a szálloda igazi lelke az udvar, a sörfőzde melletti régi tavacska fölé nyúló terasszal, a szobák felé vezető, hidraulikus csempékkel kirakott, faberakásokkal és régi tonetszékekkel ékesített sétány szintén emlékezetes marad. Azt már hozzá sem kell tenni, hogy a városközpontban, egy kövekkel kirakott utcán található, a falu templomától nem messze. Ha mindez nem lenne elég, kiváló házias étkeket szolgálnak fel, itt kaphatók a legjobb borok, és házi lekvárokat is készítenek, természetesen elvitelre is.

Parking
Restaurant
Room service
Localidad
San Miguel de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045