Hotel Finca de La Florida

La Geria legszebb kilátása

A Lanzarote közepén található Hotel Rural Finca de La Florida stílusosan tükrözi a sziget építészeti jellegzetességeit, némi luxussal megspékelve. Ha a szobákhoz tartozó erkélyen megáll egy kicsit, La Geria védett tájképe tárul a szeme elé: vulkanikus lávára telepített szőlőültetvények, amelyek egészen a látóhatárig nyúlnak. Ezen a csodálatos, vulkánok szabdalta vidéken található a Timanfaya Nemzeti Park, amely a Világörökség része.

Jellegzetes fogások a Finca de La Florida éttermében

A szálloda egyik fő jellegzetessége kétségkívül a fehér-zöld homlokzat alatt futó két oldalsó veranda. A szobák rusztikus berendezésűek, de megvilágításuk kiváló, és szép tájképek felé néznek. A szálloda legszebb része azonban annak háta mögött rejtőzik: egy csodálatos, gyümölcs- és pálmafák által tarkított kert, amelyben gyermek- és felnőttmedence, illetve minigolfpálya is található. Említést érdemel ezenkívül a kellemes és egyszerű berendezésű étterem, ahol jellegzetes helyi ételeket szolgálnak fel, és egy kandallóval rendelkező olvasóterem is rendelkezésre áll.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
  • Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
3
262
262
10045