Finca Tomaren

Csodálatos villák indonéz ihletésű környezetben La Gerián

A Finca Tomaren szállodát a következőképpen találhatja meg a legkönnyebben: ha felsétál La Geria vulkanikus lávaömlései között, Lanzarote központi részén. Ezen a csodálatos menedékhelyen felkeléstől a lefekvésig három dolog állandó: a teljes nyugalom, a Buddha-szobrok jelenléte és a zen atmoszféra, amelyhez hozzájárul a csend, a szép Jáva-szigeteki bútorok, a jóga és a vulkanikus sziget látképe, amely teljesen megbabonáz.

Fürdés a medencében, egy természetes lávakürtőben

A pihentető tájkép hihetetlen vonzerővel bír, amelynek nehéz ellenállni: ezt csak erősíti a rengeteg zug, ahová elvonulhat, a szőlőültetvények és lávasziklák alkotta egyedi tájkép, és természetesen a tizenegy, csöndes és hívogató tizenegy , amelyek indonéz neveket viselnek. Egy vulkanikus sziklalépcső vezet a leghihetetlenebb helyre: egy temperált medence, amely igazából egy természetes lávaömlés által formált tavacska, pavilonok, pálma- és gyümölcsfák között. Olyan hatást kelt, mintha innen a kezét kinyújtva elérhetné az eget.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
3
262
262
10045