Hotel La Hacienda de Abajo

Felújított régi cukortermelő kúria Tazacortén
La Palma szigetének nyugati részén, Tazacortén található ez a régi, XVII. századi cukorfeldolgozó, amely ennek a csodavilágnak ad helyet. Nem pusztán szálloda: a La Hacienda de Abajo egy régi, de technológiailag jól felszerelt nemesi kúria, ahol a művészet is jelen van. A ház egyik mottója a részletek szeretete és a szívélyes vendéglátás, amely minden zugában érezhető is. Vitathatatlan értékű örökség ez a hely, a jó ízlés kedvelői pedig egyenesen imádni fogják.
Pihenés felnőttek számára képzőművészeti alkotások, faliszőnyegek és porcelánok társaságában
A Hacienda de Abajo szálloda, múzeum és gyümölcsöskert is egyben. A kapuk mögötti épület rendkívül kifinomult kidolgozású, és kizárólag felnőtt vendégeket fogad. Négy hagyományos kinézetű kúria egy egzotikus növényekkel körbevett kert körül, banánfaültetvények gyűrűjében. A hihetetlenül elegáns étterem a különleges helyi banánból készült étkeket is kínál. De nehogy azt gondolja, hogy könnyű kilépni a szobákból: az ágyak valóságos mesterművek, és a faliszőnyegek, képzőművészeti tárgyak és keleti kerámiák idegenvezető kíséretében is megtekinthetők. Ha még ez sem lenne elég, egy tavacska módjára kialakított úszómedence is hűsölésre csábít.
Airport distance
38.1 km
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
5
262
262
10045