Parador de Cruz de Tejeda

Luxuspihenés Gran Canaria fenyvesei között

A Parador de Cruz de Tejeda elegáns szállodában nyaralónak lehetősége van arra, hogy fenyvesek és szurdokok között kapcsolódjon ki egy luxus wellnessfürdőben. Ez az 1560 méter magasan fekvő, jellegzetes nemesi ház egy olyan szálloda, amely minden igényt kielégítő szobákkal és kellemes atmoszférával áll vendégei rendelkezésére. Gran Canaria szigetének közepén található. Hatalmas terasza kilátóként is funkcionál, és fantasztikus panorámát nyújt a Roque Nublo felé, ami a sziget szimbóluma.

Ösvények a hegyek szerelmeseinek és relaxáció a buborékok között

Boltíves tetejű recepció, a köveket ellensúlyozó fényes fehér falakkal, és a pihenést maximálisan szolgáló szobák. A teraszok csodálatos kilátást biztosítanak, így még csak el se kell hagyni a szobákat. A wellnessfürdő termálvizes medencéje egészen egy fenyőerdőig nyúlik, és ideális helyszín a relaxációhoz. Ha pedig a környéket is alaposan szeretné bebarangolni, kilenc kilométerre innen található Tejeda falu, amely a sziget leggazdagabb régészeti örökségének ad otthont.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
2
262
262
10045