LIVVO Maipez rusztikus szálloda

Lakosztályokkal hívogató kúria Gran Canaria északi részén

A Santa Brígidában számos kő, és klasszikus angol stílusú karosszék található. A San Mateo még kifinomultabb, irodával, bukolikus stílusú képekkel és terasszal rendelkezik, míg a Santa Lucía melegséget áraszt, köszönhetően a kovácsoltvas és fűzfavessző alapú díszítéseinek. Ezek hát a LIVVO Maipez kétágyas szobákból álló lakosztályai. Megkapó szálloda ez, amelyben egy háromszáz évesnél is idősebb fügefa fogadja az ide érkezőket. Gran Canaria északi részén bújik meg ez a varázslatos menedék, ahol szurdokvölgyek, hegyláncok látványában és a növényzet zöldjében gyönyörködhet.

Rusztikus szálloda a Guiniguada szurdok tőszomszédságában

A sziget egyik legjellegzetesebb szurdokvölgye, a Guiniguada mellett található a LIVVO Maipez rusztikus szálloda, amely tele van hívogató zugokkal, ahol megpihenhet, kifújhatja magát és a közeli pályákon akár teniszezhet is egy jót. Másik, igen hívogató lehetőség, ha vesz egy fürdőt a törökfürdőben vagy a wellnessfürdőben, vagy csobbanhat egyet a szabadtéri medencében, amelyet álomba illően derűs zöld tájkép vesz körül.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
La Calzada

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
  • Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
2
262
262
10045