Las Longueras rusztikus szálloda

Szálloda a fák között, a part közelében

A Hotel Las Longueras Gran Canaria partvidékén található, ugyanakkor ideális célállomás azok számára, akik csöndre vágynak, azoknak, akik a szokványostól eltérő nyaralást terveznek, illetve azok számára, akik az erdőben keresnek békét és nyugalmat. Ez a XIX. századi gyarmati stílusú kúria egy ültetvény mellett fekszik, ahol gyümölcsösök, pálmák és évszázados fák állnak. Itt a luxus olyan egyszerű dolgokban is mérhető, mint egy saját termesztésű narancsból készült gyümölcslé elfogyasztása.

Az Agaete völgyi Casa Roja szépségei

A „Casa Roja” (Vörös ház) néven ismert épület régiségekkel megrakott szobái különösen elegánsak, mindemellett tágasak és teljes felszereltséggel bírnak. Az úszómedencét pálmafák és bougainvilleák veszik körül, a hegyormos panoráma pedig igazán megkapó. Ez az Agaete völgye, egy különlegesen szép, vadregényes vidék, amelyet a szálloda ültetvényeiből induló ösvények szabdalnak. Akik partvidéki környezetre vágynak, azoknak ideális állomás Las Nieves tengeri kikötője, mindössze néhány kilométerre.

Parking
Pool
Localidad
Valle de Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
  • Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
2
262
262
10045