La Hacienda del Buen Suceso

Luxusbirtok Gran Canaria északi részén

Régen márkik tulajdonában volt ez a birtok, így a jó ízlés és elegancia minden szegletében tetten érhető. A Gran Canaria északi részén fekvő Hacienda del Buen Suceso szállodát banánültetvények veszik körbe. Impozáns kőboltíves tornáccal, sárga színű falakkal és szabadtéri temperált úszómedencével rendelkezik. Igazi gyarmati stílusú menedékhely, amely egy másik korszakba repít el, és segít abban, hogy elvonuljunk a világ elől és kapcsolatot keressünk a természettel. Egy szó mint száz, tökéletes hely a kikapcsolódáshoz.

Fatetős szobák Arucasban

Arucasban található ez a szálloda, amelyet teljesen körülleng a rusztikus és nagyon elegáns atmoszféra. Körüllengi a téli előcsarnokot, az éttermet, a régi fedett étkezőt a kristálylámpasorral, illetve a szobákat. Gustavian stílusban épültek, döntött fatetőkkel. A kétemeletes szobák egy kis előtérrel is rendelkeznek, illetve egyik ajtajuk a kertre nyílik. A fényűző apró részletek a jacuzziban, a törökfürdőben és a kicsi, de teljesen felszerelt tornateremben is tetten érhetőek.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Arucas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
2
262
262
10045