Hotel El Mondalón

Rusztikus szálláshely Las Palmas főváros közelében

Ez a Gran Canarián található szálloda letisztult vonalainak köszönhetően igazán harmonikus célállomás. Még az ágyakra terített vörös plédek is ugyanúgy vannak elhelyezve a makulátlanul tiszta fehér ágytakarókon. A sziget északkeleti részén található ez a kis vidéki, luxusszobás menedékhely, ahol igazán semmire sem lehet panaszunk. Tavak, istállók, temperált medence, borospince és még farm is van itt, ahol állatokat is tartanak. Lehet ezt még fokozni? Hát persze: erre való a fákkal körbeültetett szőlőültetvény, ahol a gyerekek kifulladásig futkorászhatnak és játszhatnak a szabadban.

Kúria a Bandama kalderánál

Ezek az alacsony és szögletes, kőfallal védett ódon falusi házak a hegyoldalban bújnak meg, így a tájképet egyáltalán nem törik meg. Éppen ellenkezőleg: a rusztikus minimalizmus ékes bizonyítékai ezek az épületek, a fedett fateraszokkal, a vastag falaikkal és a környezettel, a Bandama kalderával harmonizáló, tökéletesen elrendezett kertekkel, amelyhez egy királyi út vezet a szállodából. Az étterem is kiváló, de a tornácon elfogyasztott reggeli és a pénteki BBQ viszi a prímet.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Los Hoyos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
2
262
262
10045