Casa de Los Camellos rusztikus szálloda

Szálloda az Agüimes történelmi óvárosban

A La Viñuela sétányon végigsétálva szinte lehetetlen eltéveszteni a Casa de Los Camellos szállodát. Az égetett színű falak előtt álló simára csiszolt teveszobor már jelzi, hogy jó helyen járunk: Agüimes óvárosában, Gran Canaria délkeleti részén található ez a kőből épült kúria, mely megkapó környezettel, parkosított udvarokkal, nyugalommal és számos kényelmi szolgáltatással ajándékozza meg látogatóit. Egyszerű, mégis kellemes szállás, amely mindennel rendelkezésünkre áll, ami a pihenéshez szükséges.

Szobák kilátással a San Sebastián templomra

Kiváló helyen, a Rosario tér mellett helyezkedik el, így ideális szálloda Agüimes felfedezéséhez, azonban a magas kapukhoz is sokszor el fog látogatni, amelyeken annak idején a tevék jártak ki-be. A tágas szobák ablakaiból fantasztikus kilátás nyílik a településre: egy olyan panoráma tárul a szemünk elé, amelyben a San Sebastián templom harangtornya központi helyet foglal e. Még egy dolog van, amit vétek lenne kihagyni: a méltán híres édességekből és helyi sajtokból összeállított, ízletes reggeliket.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Agüimes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
2
262
262
10045