Parador de El Hierro

Luxus menedékhely El Hierrón a világtól való elvonuláshoz

Mindentől elzárt, vadregényes tájon található az egyenletes vonalú, vulkanikus eredetű partvidéken. A sziget délkeleti részén található Parador de El Hierro ideális hely a kikapcsolódáshoz és a gondok elfelejtéséhez. Jellegzetes kanári-szigeteki stílusú tengerparti épület a legközelebbi településtől (La Estaca kilenc kilométerre, amely nem a méreteivel hivalkodik. Itt az élet nyugodalmasabb mederben zajlik, és látszólag az idő is lassabban telik. Ez a pihenés helye, nem vitás.

Úszás nyugodt vizekben a Roque de Bonanza mellett

A szállodát autóval érdemes megközelíteni. Az autóút végén tűnik fel, egy sziklafalon a tengerrel szemben, és a Roque de Bonanza felé néz, amely a szigetlakók számára a sziget jelképe. Egy teraszos, tengerre néző szoba garantálja a jó kilátást és azt a kényelmet, amelyet Spanyolországban a Parador minősítés mindenekfölött jelez. A levegőzéshez a nagyméretű medence melletti udvari tornác a legalkalmasabb. A kicsiny öblöcskék szabdalta, áttetsző vizű partra lépcsőkön lehet lejutni.

Gym
Kids services
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Las Playas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
7
262
262
10045