LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Playa Grande

Aranyszínű homok és kristálykék víz
A Playa Grande Aricóban található, szépséges és csábítóan hívogató strand Tenerife délkeleti részén. Finomszemcséjű és aranyszínű homokja, kristálytiszta vize és csodálatos kilátása Teidére különleges bájt kölcsönöznek a környezetnek. Apálykor érdemes odalátogatni, mert ilyenkor nagyobb területen lehet sétálni, strandteniszezni vagy egyszerűen csak napozni, és élvezni egy pihentető fürdőzést a tengerben a gyakori áramlatokban. Ez a csodálatos strand széltől védett területen fekszik, turisták alig látogatják, inkább csak a helybeliek, különösen a nyári hónapokban.
Pihenés, nyugalom és üdülés
A Playa Grande varázslatos strandjára mindenképpen érdemes ellátogatni. Könnyű a megközelítése, az út mellett található egy kis parkoló, ahol ott lehet hagyni az autót, és gyalog megközelíteni a csak néhány méternyire lévő strandot. Mozgáskorlátozott személyek számára is megközelíthető. A strandot nem felügyelik, ezért bár általában nincs veszély, ajánlatos fürdőzéskor óvatosnak lenni, főleg, hogy kisgyermekekkel együtt fürdőzünk. Ideális hely a pihenésre, a nyugalomra és változatosságra vágyóknak.
Length
-
Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
15 14 10 13
262
262
10045