Playa Grande

Aranyszínű homok és kristálykék víz

A Playa Grande Aricóban található, szépséges és csábítóan hívogató strand Tenerife délkeleti részén. Finomszemcséjű és aranyszínű homokja, kristálytiszta vize és csodálatos kilátása Teidére különleges bájt kölcsönöznek a környezetnek. Apálykor érdemes odalátogatni, mert ilyenkor nagyobb területen lehet sétálni, strandteniszezni vagy egyszerűen csak napozni, és élvezni egy pihentető fürdőzést a tengerben a gyakori áramlatokban. Ez a csodálatos strand széltől védett területen fekszik, turisták alig látogatják, inkább csak a helybeliek, különösen a nyári hónapokban.

Pihenés, nyugalom és üdülés

A Playa Grande varázslatos strandjára mindenképpen érdemes ellátogatni. Könnyű a megközelítése, az út mellett található egy kis parkoló, ahol ott lehet hagyni az autót, és gyalog megközelíteni a csak néhány méternyire lévő strandot. Mozgáskorlátozott személyek számára is megközelíthető. A strandot nem felügyelik, ezért bár általában nincs veszély, ajánlatos fürdőzéskor óvatosnak lenni, főleg, hogy kisgyermekekkel együtt fürdőzünk. Ideális hely a pihenésre, a nyugalomra és változatosságra vágyóknak.

Hosszúság
310
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045