Los Patos strand

Paradicsomi nudista strand Tenerifén

Los Patos legendás nudista strand a Kanári-szigeteken. Ez a szabad strand La Orotava lenyűgöző völgyében található, a háttérben a Teide magasodik, partját pedig vulkanikus eredetű homok borítja. A legnépszerűbb nyáron és apálykor, amikor egészen Tenerife északi szélességéig terjedő terület áll a fürdőzők rendelkezésére, mint ahogyan Fuerteventurán. Amikor a szokásos hullámzás csillapodik, felbecsülhetetlen élményt nyújt a tiszta és frissítő vízben való fürdőzés összhangban a természettel. Valódi paradicsom.

A legtöbb vulkanikus eredetű homokkal borított strand a Kanári-szigeteken

Ez a strand El Rincónban található, a két millió négyzetméteres területen, banánfákkal és másik három nagyszerű stranddal. Bár nehezen megközelíthető, a meleg homok, a csend, a magány, a fenséges szikla és ezzel kontrasztot képezve Puerto de la Cruz turista látványosságai igazán megérik az erőfeszítést. Igazán érdemes a szigetre a látogatni, hiszen ha a tenger visszahúzódik, egészen messze begyalogolhat, sétálhat a homok síkságban vagy pancsolhat az apálykor keletkezett tócsákban.

Hosszúság
1 km
Sin vigilancia
LMBTI
Localidad
La Orotava
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
1
9
262
10045