Fañabe

Kényelem a strandon az egész család számára
A Fañabé strand Costa Adejében található, Tenerife déli részén, és különböző szolgáltatásokat kínál, ami által ideális strand az egész család számára. Mindez pedig a felnőttek és a legkisebbek kényelmét szolgálja, hiszen babakocsival is megközelíthető, a strandhoz közvetlenül kapcsolódó parti sétányon pedig éttermek várják a fürdőzőket. Elsősegélynyújtó csapat ügyel a fürdőzők biztonságára egész évben.
Finom homok és nyugodt víz Costa Adejében
Mivel a víz tiszta és nyugodt, a homok pedig finomszemű, ez a strand tökéletes, hogy a felnőttek pihenjenek, míg a gyerekek homokvárakat építenek vagy a parton pancsolnak. A Fañabé strandon nyugágyat és napernyőt bérelhet, továbbá öltöző, mosdó és zuhanyzó áll rendelkezésre, hogy a napsütésben való pihenés még kényelmesebb legyen.
Length
600 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045