El Ancón strand

Egzotikus strand és sétákhoz ideális part Tenerife északi részén

Tenerife északi részén nem sok olyan sétány van, amely ennyire gyönyörű.Lenyűgöző kilátás, amely kiváló úti cél nyáron. Bár nem nagy területű, az El Ancón strand La Orotavában kevéssé marad alul a mellette fekvő társától: Los Patos. El Rincón védett táján, ha lemegy a fekete vulkanikus homokig, lebilincselő élményben lehet része a banánfák, sziklaszirtek és híres malvázia-bor szőlőültetvényei között. A jutalom pedig a frissítő fürdő.

Strand csodás kilátással és sziklákkal La Orotavában

A legjobb, ha a legutolsó autóbusz megálló közelében hagyja az autót. Innen jobbra tartva az eltéveszthetetlen úton 25 perc alatt egy tipikus szabad strandhoz ér. Előtte azonban egy csodás kápolna mellett halad el, amely különleges elhelyezkedése miatt érdekes, ahová a Santa Úrsula nevű szomszédos helység felőli ösvényen is eljuthat. A strandon pedig élvezheti a nyugalmat, a meleg homokos partot és az szemben lévő sziklákra nyíló egyedülálló kilátást.

Hosszúság
160 m
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
La Orotava
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
1
9
262
10045