Benijo strand

Egzotikus nudista strand közeli étteremmel Tenerifén

Bár társaságban látogat ide és más fürdőzők is vannak, az egyedüllét és a nyugalom, amelyet a Benijo strand biztosít gyönyörű környezetben, az alternatív strandolás ékkövévé teszik ezt a partszakaszt Tenerifén. A sziget északkeleti részén, az Anaga vidéki parkban ez a kis sarok olyan, mint a kincs a szivárvány lábánál. Csodás kilátás az Atlanti-óceánra és a hatalmas hegyekre szakadékokkal és csúcsokkal, melyekért érdemes megállni és fényképezni.

Fürdőzés az Anaga vidéki parkban

Benijo partjainál az óceán a szimbolikus szikla bástyákat mossa, amelyek megnyugtató érzést árasztanak. Mintha őrködnének a part felett. A sötét vulkáni eredetű homokkal borított part még kiterjedtebb apálykor és nyáron. Az Almáciga faluhoz és strandhoz tartozó legendás nudista sarok lehetővé teszi, hogy az autóút végén lévő étteremben étkezzünk, ahonnan a homokos parthoz vezető út indul. Bár óvatosnak kell lenni az óceánnal, Benijo egyszerűen kihagyhatatlan úti cél a szabad strandok szerelmeseinek.

Hosszúság
300 m
Nudist zone
Parking
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Benijo
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
1
10
262
10045