Playa Flamingo

Szórakozás gyerekekkel egy nyugodt strandon

Lanzarote déli részén Playa Blancán található egy barátságos, fehér homokos strand, a Playa Flamingo. Ideális a legkisebbek számára is, mivel a nyugodt víz és a finom homok garantálja több órás szórakozást kínálnak a gyermekeknek, és pihenést és nyugalmat a felnőtteknek. A Playa Flamingon van zuhany és nyugágy és napernyő bérlési lehetőség is, így a napon való lustálkodás még pihentetőbb és kényelmesebb.

Akadálymentesített strand

A 200 méter hosszan elterülő strandot zöld területek és pihenő részek tarkítják, ezen kívül pedig üzletek és kávézók várják a fürdőzőket a strandot körülvevő sétányon. Ezen a strandon az év bármely szakában jól érezheti magát és mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető. Itt szinte elkerülhetetlen, hogy egy jó fürdőt vegyünk, homokvárat építsünk a gyerekekkel vagy elnyaljunk egy fagyit, miközben a családdal sétálunk a parton.

Hosszúság
250 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Csendes vizek
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045