La Cantería strand

Szörf strand Lanzarote északi részén

Lanzarote legészakibb egzotikus strandja a szörfösök valódi mekkája és kiváló úti cél, ha napsütésre és sétákra vágyik lenyűgöző látvánnyal. La Cantería egy finom fehér homokos, eldugott strand, amely Órzola halászfalu mellett található, az óceánon La Graciosa és a Chinijo-szigetcsoport további lakatlan szigetei közötti kapcsolódási pont, igazi luxus. A garantált nyugalom és szabadság felbecsülhetetlen annak ellenére, hogy a falu közel van.

Kikapcsolódás és pihenés kilátással La Graciosára

La Cantería mindig szóba kerül, ha szörfről van szó. Bár gyalog vagy autóval néhány percre található Órzolától, ez a strand ideális minden turista számára, aki kikapcsolódásra vágyik. Csak hozzon egy könyvet és valami ennivalót, hogy eltölthessen egy napot itt. Csodás kilátás La Graciosára, Famara sziklaszirtjei védelmében található, és apálykor gyalog is elérhető innen egy másik öböl. Ez a kis zug méltán illik a Kanári-szigetek természetes strandjainak széles választékába.

Hosszúság
300 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Haría
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
3
10
262
10045