Guacimeta

Strand érdekes kilátással

A sziget repülőterétől nem messze, Arrecife-től pedig alig öt kilométerre található strand egyik fő attrakciója, hogy kényelmes napozás közben nézhetjük a repülőgépek érkezését. Az egy kilométer hosszú és rengeteg játéklehetőséggel rendelkező Guacimeta északon csatlakozik Playa Honda városához, amelynek sétánya a homokos partra vezet.

Háziállatokkal is látogatható

A vízi sportok szerelmeseinek jelenléte mellett ez a strand egész évben, mindenféle időbeosztás nélkül, a háziállatok számára fenntartott helyet kínál.

Hosszúság
1.050 m
Accessible
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Csendes vizek
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
3
9
262
10045