El Jablillo

Strand hullámtörőkkel Lanzarotéban

Az El Jabillo strand Costa Teguise-ben található, Lanzarote keleti részén. Azon túl, hogy természetes módon védett a széllel és az árapállyal szemben, hullámtörők is vannak a strandon, melyek garantálják a víz nyugodtságát. Az El Jabillo tökéletes az egész család számára, mivel a legkisebbek egész nap játszhatnak a homokban és úszhatnak az óceánban, miközben a felnőttek nyugodtan pihenhetnek és élvezhetik a napsütést, amely mindig ragyogó Lanzarotéban.

Nyugodt óceán és akadálymentesített strand az egész család számára

Az El Jabillo strandon nyugágyak és zuhanyok állnak rendelkezésre, valamint üzletek és kávézók vannak a közeli parti sétányon. Rámpák és pallók biztosítják az akadálymentes megközelíthetőséget az egész család számára. Parkoló és autóbusz megálló is van a közelben. A még nagyobb nyugalom érdekében El Jabilloban elsősegélynyújtó csapat dolgozik egész évben.

Hosszúság
350 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Viento
Csendes vizek
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045