LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Caletón Blanco strand

Védett öböl és strand Lanzarote északi részén
Órzola halászfalu egy sor barátságos öböllel büszkélkedhet keleti partszakaszán, ahol a vonzó természet igazolja, hogy érdemes ellátogatni Lanzarote szigetének északi részére. Ezek között kiemelkedő Caletón Blanco, azaz fehér öböl, mely kiválóan jellemzi a partot borító fehér és tiszta homokot. Kristály tiszta vizű, természetes medence található ebben a vulkáni láva által mesésen tarkított kis zugban.
Pihentető fürdők Órzola strandjain
A strand egyes részei ideálisak gyermekek számára, mivel a sziklák természetes módon védik a partot; máshol mélyebb a víz, így inkább a nyílt óceánban való frissítő fürdőzéshez ideálisak. Ahhoz, hogy teljes csodájában élvezhesse a fürdőzést, szinte teljes apálykor érdemes idelátogatni. A strandnál nagy terület áll rendelkezésre, ahol leparkolhatja az autót. A türkizkék, nyugodt víz, a természetes finom homok és a szinte garantált napsütés felbecsülhetetlenek.
Length
500 m
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045