Caleta del Mero

Fehér homokdűnék és vulkánikus sziklák
Az út mindkét oldalán látható fehér homokdűnék és a tenger türkizkék színű vize kontrasztban állnak a vulkánikus sziklák sötét színével, így hozzák létre Caleta del Mero csodálatos tájképét. A strand csodálatos és paradicsomi hangulatú természetes környezetben helyezkedik el Lanzarote északi részén, Haría településen. A szépséges strand autóval vagy busszal is megközelíthető, rendelkezik parkolóval. Ideális hely a kikapcsolódásra és arra, hogy élvezzük a sziget egyik legszebb kis sarkát, amelyet a hullámzás alkalmassá tesz a vízi sportok, mint például a szörfözés gyakorlására.
Kristálytiszta vizű természeti tájak
Caleta del Mero strandján megengedett a sátorozás, melyhez a lanzarotei városi tanács előzetes engedélye szükséges. Így zavartalanul eltölthetünk néhány napot a természetben, élvezve a napfényt. A strand közel helyezkedik el a Las Cocinillas és a Caletón Blanco strandokhoz. Ebbe a homokdűnékkel és kristálytiszta vízzel rendelkező strandba, aki csak látja, azonnal beleszeret. Minden bizonnyal a sziget kiemelkedő tája ez, hogy egy felejthetetlen napot töltsünk el.
Length
60 m
Parking
Sin vigilancia
Aguas tranquilas
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
3
9
262
10045