Bajo el Risco strand

Lanzarote egzotikus strandja

Élvezze a kilátást Famarára, La Graciosára és a Chinijo-szigetcsoport további szigeteire Lanzarote északi részén, amely valódi luxust kínál. Viszont sokkal meggyőzőbb, ha mindezt egy pihentető fürdővel tesszük a nyugodt óceánban, amely áttetsző és frissítő. Ezt kínálja a Bajo el Risco strand, a béke szigete, amely a Famara szikla mellett helyezkedik el aranyhomokos partjával, a békét és szabadságot kereső fürdőzők kedvelt helye.

Fürdőzésen El Ríoban, La Graciosával szemben

Ahhoz, hogy a erre a nyugodt strandra érjünk, Yé településtől kell lefelé indulni, amely a Río kilátó közelében van, vagy hajóval Órzolából vagy La Graciosából is megközelíthető. A Los Gracioseros ösvény egy órás úttal visz a homokos partra és a közeli tenger torkolatokhoz, amelyeket szintén érdemes megnézni. A tarka kék Atlanti-óceán ideális úszásra és napfürdőzésre, reggel pedig a szikla is napfürdőben úszik. A nyugalom érzése és az, hogy egy oázisban pihenhetünk elkerülhetetlen az elsőtől az utolsó pillanatig.

Hosszúság
845 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045