Punta Larga

Egy hely, ahol élvezhetjük a naplementét

A Puntalarga egy kis strand, amely a környéken található strandok többségéhez hasonlóan fekete homokos parttal rendelkezik. A tengerbe ömlő három lávanyelvnek köszönhetően született meg, amelyek egy kis öblöt hoztak létre. Ez az öböl ad otthont ennek az alig több mint 100 méter hosszú strandnak. Könnyen megközelíthető, és a dagály általában nem túl aktív, így ideális a családdal való kiránduláshoz.

További szolgáltatások

Ez a strand rendelkezik néhány olyan szolgáltatással, amelyek segítenek abban, hogy élvezhessük a pihentető napot, többek között van egy 240 méter hosszú védelmet nyújtó hullámtörő, napozásra alkalmas platformok és lépcsők, egy sétány és egy móló-sziget lépcsőkkel a tengerhez, egy kioszk-kilátópont a központi részen, mosdók és öltözők.

Hosszúság
110 metros de largo y 25 de ancho
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Sin vigilancia
Csendes vizek
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
5
9
262
10045