Nogales strand

La Palma egyik legjobb strandja

A Nogales strand az egyik legjobb La Palmán, amely egyesíti az Isla Bonita, azaz a csodálatos sziget szépségeit: hegyek, ösvények, láva, óceán és zöld, rengeteg zöld. Puntallana északi felén található a strand, melynek partját fekete vulkáni homok borítja egy kis kékes-szürkés árnyalattal tarkítva. A lenyűgöző látványt nyújtó sziklafal és a hatalmas Atlanti-óceán kiváló úti cél szörfösök, nudisták számára, vagy azoknak is akik kedvelik az egyedüllétet, a csodás tájat és sétákat. Ha pedig az óceán nyugodt, a sziget ezen egyedülálló helyén vehetünk egy frissítő fürdőt.

Fürdőzés Puntallanaban a sziklafal mellett

Más szabad strandokkal szemben ez a strand könnyen megközelíthető Nogales-től. Van parkoló, ahonnan egy 500 méteres ösvényt követve az út végén a Kanári-szigetek más tájaihoz hasonló, érintetlen part csodás látványa tárul elénk. A frissítő fürdőkön túl, a látványra is megéri időt szentelni, ha nyugalomra és a természet közelségére vágyik. A kilátás, valamint az északi zöld, a fekete homok és az óceán kéksége idilli hellyé varázsolja a sziget ezen csücskét.

Hosszúság
450 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Puntallana
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
5
10
262
262
10045