El Faro

Vad, de elérhető strand

Az El Faro strand La Palma déli részén található, egy kiváltságos helyen, ahol élvezheti a napfényt, a tengert és a környék természeti szépségeit. A lenyűgöző szikláknak és a két világítótoronynak köszönhetően - amelyek közül az egyik a 20. század elejéről származik - ez a strand egy gyönyörű kis hely. Ideális hely azok számára, akik elérhető strandot keresnek, amely autóval vagy busszal is megközelíthető, de távol van a város zajától.

Úszás és búvárkodás egy világítótorony mellett

Amint megérkezik El Faro strandjára, elámul a vulkanikus homokból és kövekből álló látványos tájtól, attól, hogy a régi világítótorony mellett úszhat, és a homokon partra vetett halászhajóktól. Az El Faro tengerfenék a búvárkodás és a horgászat szerelmeseinek egyik kedvenc helye. La Palma e mérsékelt hullámokkal rendelkező strandján mosdók és egy strandbár található.

Hosszúság
85 m
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
5
9
262
10045