La Caleta

La Gomera ékköve

A La Gomera egyik ékkövének és a Kanári-szigetek egyik legszebb strandjának tartott strand a sziget északi részén található, és Hermigua településhez tartozik, bár a városközponttól tíz percre van. Nyugodt vize és fekete homokja a turisták és a helyiek kedvencévé tette, akik mindent megtesznek azért, hogy létesítményeit tökéletes állapotban tartsák.

Egy strand szolgáltatásokkal

Éppen a nyugodt légkör és a finom vulkanikus homok teszi ezt a strandot ideális célponttá a családok számára. A strandon számos olyan szolgáltatás is található, amely kényelmesebbé teszi a látogatók tartózkodását, mint például mosdók, zuhanyzók, piknikezőhelyek és éttermek.

Parking
Restaurant
Showers
WC
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Hermigua
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
6
9
262
10045