LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Viejo Rey strand

Szörf paradicsom Fuerteventura délnyugati részén
Ha Corralejot és Jandía déli részét a szörf és a kitesurf uralja, akkor Fuerteventurán a Viejo Rey strand a legendás szörfdeszkák fővárosa. A La Paredben található strand egy kis zug, melyet a múltban a szigetet kettéválasztó fal határol. Ez a csaknem egy kilométeres partszakasz nemcsak a szörfösök kedvelt helye, hanem a szabadság szerelmesei és a nudista strandolást kedvelők is gyakran látogatják, hiszen mindenkinek akad itt hely.
Fürdőzés Jandía nudista strandján
A gyakori erős szél és hullámzás miatt a szörfös kedvelt úti célja, de azért nem árt óvatosnak lenni fürdőzéskor. Ezen kívül fekete, helyenként aranyhomokos partja, kiterjedése, a garantált napsütés és a frissítő óceán ideálisak a kikapcsolódáshoz, a sétákhoz és egy élvezetes nap eltöltéséhez. La Pared lakóövezete mellett található Viejo Rey és egy másik öböl is van a közelben, ami csak növeli a hely vonzerejét.
Length
250 m
Nudist zone
Localidad
Costa Calma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045