Playa de Ajuy

Strand Ajuy vulkanikus barlangjai mellett

Az Ajuy strand Fuerteventurán, a sziget nyugati partján található, nagyon közel Pájarához. Ajuy halászfalu csendes légköre, ahol ez a strand található, nagyon népszerűvé teszi Fuerteventura lakosai körében. A finom vulkanikus homok és az Ajuy strand szelíd hullámai ideális helyszínt biztosítanak a pihentető nyaraláshoz. Ez is része egy védett természeti területnek, amely látványos vulkanikus barlangokkal rendelkezik.

Kóstolja meg Fuerteventura gasztronómiáját a tengerpart mellett

Az Ajuy strand mellett számos minőségi étterem található, ahol felfedezhet egy új friss hal receptet vagy egy tipikus kanári-szigeteki desszertet: ez a legjobb választás a sziget gasztronómiájának felfedezésére, mielőtt visszatérne a strandra, és folytatná a tenger élvezetét. A nap végén pedig az Ajuy strand gyönyörű naplementéivel lepi meg a látogatót, ahol az ég ezer színben pompázik a fuerteventurai tenger felett.

Hosszúság
270m
Accessible
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Pájara
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
4
9
262
10045