Esquinzo strand

Aranyhomokos strand és szörf Fuerteventura északi részén
Egy olyan szigeten, mint Fuerteventura, melynek partja végig strandokkal tarkított, az Esquinzo strand csak tovább gazdagítja ezt a kínálatot. Ez a strand érintetlen menedékként szolgál, amely a szörfösök kedvelt helye és nyugodt, napsütötte pihenőhely. Rengeteg napsütés. La Oliva településen és a meredek északi part közepén ez a kevésbé látogatott és nem kifejezetten ismert partszakasz szakítja meg a tájat. A vulkáni eredetű feketeségből az aranyhomok, kellemes fürdőzés és az óceán kéksége tárul elénk, melyek a hely védjegyei. Ezek a sziget védjegyei is egyben.
Paradicsomi strand fürdőzéshez La Olivában
Az El Cotillo közelében lévő paradicsomi strand, melynek homokos partja lenyűgöző vízmosás medrén át érhető el. Mintha egy folyótorkolat lenne, ennek a strandnak a látképe rabul ejtő a sziklagátakat követő síkságokkal. A kontraszt csak fokozódik sötét sziklafalak és a három finom homokos hegy között, melyek szelet képeznek. És ha a hullámok lehetővé teszik, azok számára, akik nem csak napsütésre, homokra és tengerre vágynak, az igazi életérzés lehetősége kínálkozik.
Length
300 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Jandía
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045