Szelek Barlangja (Cueva del Viento)

A világ egyik legnagyobb lávacsőrendszere
Az Európai Unió legnagyobb lávacsőrendszere Tenerife szigetén található. Ez a Szelek barlangja (Cueva del Viento)... és látogatható! A Föld szívébe belépve úgy érezzük magunkat, mintha Verne Gyula egyik történetébe csöppennénk, valódi élmény. A barlangot három szinten földalatti labirintus járatok alkotják, amelyekben a látogató megcsodálhatja a barlang geomorfológiai szépségét. A barlangkutatók szerint 18 kilométeres hosszával a világon az egyik legnagyobb.
Barlangkutatás Tenerifén
A Szelek barlangja (Cueva del Viento) Icod de los Vinosban található, Tenerife északi részén. Látogatóközpontjában különböző tájékoztató táblákon részletesen megismerhetjük rendkívüli tulajdonságait. A két órás túrához javasoljuk, hogy foglaljon időpontot. A látogatónak figyelembe kell venni, hogy a barlangkutatáshoz hosszú nadrág és megfelelő lábbeli viselete szükséges. Gyermekeknek külön díjszabás van és fontos kiemelni, hogy öt éven aluliak nem látogathatják a barlangot.
Parking
Localidad
Icod de los Vinos
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
- Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
- Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
1
11
262
10045