Palmetum de Santa Cruz

Nézze meg Európa legjobb pálmafa gyűjteményét

A vízesések, tavak és sziklák között elterülő hullámzó tájat és lejtőket kilátók veszik körül, amelyek az óceánra néznek és benépesítik a természetes növényzet borította mesterséges hegyet. Ez a Palmetum, az elegáns és csodás zugokkal tűzdelt erdő, amely azontúl, hogy Santa Cruz de Tenerife legnagyobb zöld területe, Európa legjobb pálmafa gyűjteménynek is otthont ad. A sziget keleti végén, a fővárostól 20 percnyi gyalogútra helyezkedik el. 12 hektáros területén egy hatalmas titkos kertben barangolhatunk, amely kiváló hely, hogy elvonuljunk a város zajától.

Ismerje meg a Palmetum üvegházát

Ami valaha szeméttelep volt, ma egy csodás botanikus kert 2000 növényfajjal. A világ minden tájáról származó, csaknem félezer pálmafa díszíti csodás zugait: a Karib-térségből, Új-Kaledóniából, Indokínából, Új-Guineáról, stb. Azon kívül, hogy világ legnagyobb trópusi pálmafa gyűjteményével büszkélkedhet, 14 bioföldrajzi régió növényzetét mutatja be, amelyet kényelmesen bejárhatunk kicsit több, mint másfél óra alatt. Palmetum ékköve a nyolcszögletű üvegháza, a legegzotikusabb hely, amely a legtöbb páratartalmat igénylő példányoknak ad otthont.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
  • Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
  • Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
1
11
262
10045