MUNA, Természettudományi és Antropológiai Múzeum

Tenerife régészeti és természeti örökségének megismerése

Santa Cruz de Tenerife óvárosában található a Természettudományi és Antropológiai Múzeum, amely Nuestra Señora de los Desamparadosról elnevezett régi kórházban kapott helyet. A XVIII. századi szépséges épület tökéletes helyszínként szolgál arra, hogy belemerüljünk a Kanári-szigetek régészeti és természeti örökségébe. Állandó kiállítása mutatja be a régészeti és természettudományokat, számos kiállított tárggyal és a hozzá tartozó magyarázattal, hogy az egész család jól szórakozzon.

A helyi őslakosok, a guanchék múmiáinak meglátogatása

A Természettudományi és Antropológiai Múzeumban felfedezhető tenerifei őslakosok kultúrája megismerésének egyik módja, ha megismerjük temetkezési szokásaikat. A múzeum a helyi őslakosok nagy múmiagyűjteményével rendelkezik, amelyet a látogató egy külön teremben tekinthet meg, amely a legújabb technológiákkal van felszerelve, hogy megőrizze a múmiák épségét. A család legfiatalabb tagjai a múzeumban a Kanári-szigeteken honos különböző állatfajok természetes méretű modelljei között sétálgatva tölthetik el az időt kellemesen.

Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
- Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
- Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
1
11
262
10045