Casa Lercaro

XVI. századi kúria La Lagunában

A Casa Lercaro Tenerife északi részén, egész pontosan La Lagunában helyezkedik el. La Laguna városát a Világörökség részének nyilvánították. A több, mint négy évszázados kúriában található Tenerife Történelmi múzeuma. Nehéz eldönteni, hogy az épületben lévő állandó kiállítások vagy maga az épület az érdekesebb. Mivel La Laguna történelmi város részében található, egy nyugodt sétával ellátogathatunk a Casa Lercarohoz.

Múzeum, ahol megismerheti Tenerife történetét

A Történelmi múzeum vitrinjeiben és falain a látogató régészeti leleteket, műalkotásokat és a Kanári-szigetek történelmének különböző koraihoz tartozó tárgyakat tekinthet meg. Az udvaron számos érdekesség található, mint például a gondosan helyreállított XVIII. és XIX. századi szekerek, kőlap, melyet lépcsőfokként hasznosítottak újra, vagy kutak, amelyek a házat látták el vízzel. Ezen kívül a legenda szerint a Kanári-szigetek leghíresebb szelleme is ebben a házban kísért...

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
San Cristóbal de La Laguna
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
- Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
- Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
1
11
262
10045