(CACT) San José vár

Látogasson el Lanzarote Nemzetközi Kortársművészeti Múzemába

A katonai várromból Nemzetközi Kortársművészeti Múzemot alakítottak ki César Manrique művész nagyszerű munkájának köszönhetően. A San José vár egy uradalmi erőd, ahol az avantgárd és a gasztronómia élvezete közben Lanzarote partjainak lenyűgöző látványa tárul elénk. XVIII századi kőfalain többek között Tàpies, Miró, Alechinsky és Millares műveit csodálhatjuk meg. A sziget keleti részén található ez a művészeti központ, amelybe egy felvonóhídon átkelve léphetünk be. Múzeum, étterem és kétségkívül a város egyedülálló és szimbolikus helye.

Étterem Manrique kézjegyével Arrecifében

Íves kapuján átkelve minden Manrique munkáját hordozza magát: a boltíves időszakos kiállítások terme, a rendkívül láva és pálmafa kert, valamint a makulátlan fehér csigalépcső, amely a vár alsó részében lévő étterembe vezet. Ez az elegáns és nagyon modern étterem a kreatív kanári-szigeteki konyhát és friss tapas-t kínál egy íves, üvegezett helyiségben, ahol a kő, a fa és a függő növények elsődleges szerepet kapnak Arrecife lenyűgöző és gyönyörű kikötőjére való kilátásban.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
- Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
- Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
3
11
262
10045