(CACT) Los Jameos del Agua

A földalatti tó szépségei

Lanzarote északi részén ebben a vulkáni barlangban elkerülhetetlenül megérint bennünket a nyugodt és szinte mágikus hangulat. A belső barlangban lévő természetes tavat enyhén megvilágítja a nap és ez a világon egyedülálló albínó rákfaj lakhelye is. A barlang belsejében van egy kihagyhatatlan kávézó, ahol miközben fogyasztunk, élvezhetjük a hely szépségét.

César Manrique által tervezett koncertterem

A lanzarotei művész, César Manrique álmodta meg a Jameos del Agua-t, amely egyesíti az apró rákok élőhelye iránti tiszteletet és a kulturális tevékenységeket. A rákoknak otthont adó barlang mellett van egy pálmakert egy mesterséges tóval és múzeum, melyben a vulkánokkal ismerkedhetünk meg különböző interaktív tevékenységeken keresztül. Ezen kívül a barlang belsejében egy koncert termet alakítottak ki, amelyben a vulkáni barlang akusztikáját kihasználva különféle koncerteket és eseményeket rendeznek az egyedülálló környezetben.

Catering
Parking
Wifi

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
  • Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
  • Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
3
11
262
10045