(CACT) Kaktuszkert

Sétáljon és gyönyörködjön Lanzarote tájában

Lanzarote északi részén, Guatizában található a Kaktuszkert, amely a világ több, mint 1400 kaktuszfajának ad otthont. Könnyen felismerhető az útról, mivel hatalmas fém kaktusz jelzi a bejáratot. Ez a kaktuszkert César Manrique utolsó műve a szigeten. Az idelátogató turista élvezheti a természet közelségét és nyugalmat a kövekkel kirakott ösvényeken, ahol sétálhat és gyönyörködhet Lanzarote tájában.

César Manrique által alkotott kert

César Manrique építészeti munkásságának egyik kulcs eleme a természetes környezet tisztelete. Ez megmutatkozik a Kaktuszkertben is, amely tökéletesen illeszkedik a sziget tájába. A szélmalom kiemelkedik a fekete sziklából és ez az egyik legjobb hely arra, hogy csodás látképet kapjunk a kertről, amelyet amfiteátrum formában építettek. A látogatás során megpihenhetünk a kis kerti tó mellett vagy ihatunk egy frissítőt a kávézóban.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Guatiza
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
  • Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
  • Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
3
11
262
10045